Нови разкрития за екшъна с Явор Бахаров

Нови разкрития за екшъна с Явор Бахаров
5 (100%) 1 vote

Нови разкрития за нощта на трети март, когато Явор Бахаров бе арестуван

Нощта на трети март, когато актьорът Явор Бахаров беше арестуван и се сдоби с обвинение за хулиганство, не започнала добре за него.

Малко преди полунощ той се появил в известен нощен клуб, помещаващ се в една от терасите на НДК, разкрива очевидец. Актьорът бил в компанията на своята приятелка Рая, пише Хот арена.

Малко след влизането им в заведението, любимата на актьора се заговорила с един от посетителите в клуб. Мускулестият мачо я поздравил, след което се върнал на масата си. След оттеглянето му, Явор Бахаров избухнал. Мъжът, с когото Рая разговаряла, бил бившият й.

В пристъп на гняв актьорът счупил чашата си и започнал да крещи на любимата си, хвърляйки чантата й на земята. След това Бахаров напуснал заведението, а Рая тичала след него с желанието да го успокои.

След това развръзката е ясна. Минути по-късно на телефон 112 постъпва сигнал от минувач, който става свидетел на грозната сцена между актьора и неговата любима. При опита си да му попречи, свидетелят получава заплахи за физическа саморазправа.

При пристигането на униформените, актьорът отказва да им представи документите си за самоличност и се държи грубо с тях.

След скандала любимата му отрече в публичното пространство, че това се е случило и заяви, че двамата са в прекрасни отношения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар