Захари Бахаров с къща за половин милион

Захари Бахаров с къща за половин милион
5 (100%) 1 vote

Захари Бахаров най-после се сдоби с мечтания дом

Точно десет години след като сключи брак с бившата водеща Диана Алексиева, Захари Бахаров подари на семейството си мечтания дом. Известният актьор се сдоби с кокетна къща в престижен столичен квартал.

Новият дом на семейство Бахарови се намира в затворен комплекс и представлява къща на два етажа със  застроена площ от 190 кв.м. Имотът разполага и с малък двор, в който 5-годишната Кая и 8-годишният й батко Максим ще лудуват на воля.

Брокери оценяват жилището на 260 000 евро, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“. Последните няколко месеца известният актьор се занимава с обзавеждането на новия си дом. Той и съпругата му са заложили на провансалски стил и са поръчали мебели специално от Франция.

Захари Бахаров е по-успешният от двамата братя Бахарови. На 38 години той вече има всичко, за което мечтае – прекрасно семейство, голям дом и доходоносна работа. Захари не само знае как да раздава пари в ефир, но и как да ги печели.

За разлика от него, брат му няма дори собствено жилище и постоянно се забърква в скандали. Захари Бахаров не крие, че двама не са особено близки, въпреки опитите му да се сближат. Той споделя, че това не се получава не само заради разликата в годините, но и различните им възгледи за живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар