Тита: Радвам се, че Фънки ме харесва! (+ Какви са отношенията им с Дара?)

Гласувайте за статията

Тита обича да имитира други хора

Тита се радва на подкрепата на Фънки. В момента тя е един от участниците в шоуто за имитации по Нова тв „Като две капки вода“. За три седмици певицата успя да впечатли не само публиката и зрителите на предаването, но и журито във формата. Тя дори спечели първия лайф, когато се превъплъти в образа на Кристина Агилера.

Тита признава, че обича да имитира хора и често го прави, когато се събират с приятели. „Обичам да имитирам други хора. Когато се събираме с приятели, го правя непрекъснато с тях“, казва певицата, пише trud.bg. Когато продуцентите на Тита й казват, че има покана от „Като две капки вода“, тя веднага я приема. „Бях сигурна, че ще се забавлявам много и исках да покажа една страна от себе си, която хората не познават. Разбира се, няма как да не ме радва, че първите ми образи бяха сполучливи и това ме  мотивира за следващите“, споделя певицата.

В понеделник на Тита й предстои да влезе в образа на Паша Христова. Тя разкрива как се подготвя за всеки един лайф. „Опитвам се да вникна в самия изпълнител, който имитирам – да се потопя във времето, в което е живял, да разбера емоциите, които са го вдъхновили, за да напише и изпълни конкретната песен“, казва певицата. Певицата допълва още, че се стреми „да се абстрахира изцяло от себе си като изпълнител“, както и да улови „най-характерните жестове и движения“ на своя образ.

За Фънки

В журито на „Като две капки вода“ най-големият критик е Фънки, но Тита определено се радва на неговата подкрепа. „Да, много се радвам, че именно Фънки харесва представянето ми, защото той наистина е един от най-критичните членове от журито. Това ме мотивира да работя още по-здраво за следващите образи“, споделя певицата. Тя не крие, че е много щастлива и от подкрепата на феновете си в социалните мрежи.

Тита се радва на подкрепата на Фънки в "Като две капки вода" сн. Инстаграм

Тита се радва на подкрепата на Фънки в „Като две капки вода“ сн. Инстаграм

Тита разкри и какви са отношенията й с Дара. Преди известно време Дара се изказа не много ласкаво за новата песен на колежката си. „С Дара сме в нормални отношения, видяхме се и по време на шоуто. По принцип, когато човек се познава с някого и иска да му каже нещо, аз предпочитам директната комуникация пред постовете“, споделя Тита.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар