Алекс Раева очаква наследник (Подробности за щастливото събитие)

Алекс Раева очаква наследник (Подробности за щастливото събитие)
5 (100%) 1 vote

Алекс Раева успя да сбъдне най-голямата си мечта

След поредица от ин витро процедури, Алекс Раева най-после успя да сбъдне най-голямата си мечта. Красавицата е бременна в четвъртия месец. Това сподели пред „Уикенд“ нейна приятелка, пожелала да запази анонимност.

Поредицата от процедури са били извършени в престижна столична гинекологична клиника. След няколко неуспешни опита, съдбата най-после се усмихна на Алекс Раева. Очаква се бебето й да се появи на бял свят в края на август или в началото на месец септември.

38-годишната изпълнителка усилено пази в тайна кой е мъжът до нея. Няколко години тя имаше връзка със Слави Трифонов. Красавицата дори направи аборт от него, тъй като не беше готова да стане майка.

След раздялата с него, Алекс започна връзка с диджей Дончо. И въпреки, че всичко очакваха да я видят пред олтара с него, двамата обявиха раздялата си през 2016 година. Тогава Алекс заяви, че е щастлива с новия си любим. Но кой е той отказва да разкрие.

За него се знае само, че се занимава с частен бизнес и също като нея обожава морето. Скоро влюбените се върнаха от почивка на Малдивите. Компания им прави Мария Игнатова. Но за разлика от Алекс, тя беше без мъж на Малдивите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар