Гардове пазят наследниците на Ива Софиянска

Гардове пазят наследниците на Ива Софиянска
5 (100%) 1 vote

Ива Софиянска не извежда децата си навън без охрана

Ива Софиянска и съпругът й Антон Божков правят всичко за сигурността на децата си. Двамата родители са подсигурили солидна охрана за децата и не ги извеждат дори на разходка без тях.

Преди дни папараци на „Уикенд“ видяха, че младото семейство се разхожда в компанията на опитни телохранители. Впечатление прави дискретното присъствие на гардовете. През цялото време те не изпуснаха децата си от поглед, но едновременно с това по никакъв начин не натрапиха присъствието си.

Единият гард през цялото време стоеше на разстояние от метър от 5-годишната Мая и 3-годишния Васил. А другият беше на същото разстояние, но пред децата. Семейството се разходи по Витошка. Компания им прави друга майка с малко дете.

Впечатление прави, че през цялото време Антон Божков не се отдели от малкия си син, а любимата му се занимаваше с малката Мая.

Ива Софиянска сключи брак с наследника на Васил Божков през 2013 година. От мига, в който тя стана законна съпруга на милионерския наследник, не прави и крачка без охрана. Гардовете я придружават дори до Нова тв, където тя работи. Те изчакват търпеливо Ива, докато тя приключи служебните си ангажименти, след което я придружават до дома или до някой голям търговски център.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар