Щерката на Гала става все по-разкрепостена! (още подробности)

Щерката на Гала става все по-разкрепостена! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Щерката на Гала става все по-красива и разкрепостена!

Дъщерята на Гала тръгна с брекети. Наследницата на лицето на „На кафе” си сложи шини за красива усмивка. Мари Будева не харесвала зъбите си и заради това си сложила брекети.

Гала

Щерката на Гала става все по-хубава, но и разкрепостена

Единствената щерка на Гала искала перфектна усмивка и не се притеснявала от шините, дори и да се налага ги носи на тази възраст.

Момичето се надявало скоро да си коригира кривината на зъбите и да ги махне. Мари Будева обаче била пестелива на усмивки дори и пред приятелите си.

Мари се надявала да блесне с красива усмивка най-вече пред гаджето си. Щерката на Гала беше обвързана с Константин, синът на Деляна Маринова – Джуджи. Двамата имаха дълга връзка, но накрая все пак се разделиха.

След това красавицата хлътна по Петър. Двамата се запознали на курс по фотография. Мари се съгласила да му позира, за да упражни хобито си.

Постепенно дружбата им прераснала в любов и вероятно тази е причината дъщерята на Гала да иска перфектна усмивка, подозират приятелите й.

Доскоро младата жена изглеждаше свита и скромна, но започна да пуска доста провокативни кадри в социалната мрежа и да не спира да се показва с новото си гадже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар