Никол Шерцингер: Време е за ново начало

Гласувайте за статията

Никол Шерцингер написа в мрежата, че е време за ново начало

Никол Шерцингер хвърли в размисъл почитателите си с поредния си пост в социалната мрежа. Изпълнителката написа, че е време за ново начало и показа как се подготвя за лятото.

Тя сподели снимка и видео от фитнеса и стана ясно, че певицата работи усилено за поддържане на перфектната си форма. Въпреки, че вече е над 40, Никол изглежда блестящо. Очевидно тайната й се крие в редовните тренировки във фитнеса.

Красавицата призова последователите си да имат силата да продължат напред. Да го направят дори и ако им се иска да се откажат. Тя заяви, че е време за промяна и човек не трябва да се отказва. Никол попита феновете си каква е тяхната мотивация за тренировка, пише БЛИЦ.

Но мнозина изтълкуваха думите й по друг начин. Те са на мнение, че поставянето на ново начало означава само едно – Никол и Гришо са се разделили. Повече от месец упорита клюка гласи, че двамата вече не са двойка. Името на хасковлията дори беше свързано с това на Михаела Филева.

Според клюката, последното му прибиране в България е заради талантливата певица. Мълвата гласи още, че двамата са прекарали страстна нощ в хотел в Перник, където Филева имала участие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар