Светлана Гущерова заряза новороденото, хукна по салоните! (още подробности)

Светлана Гущерова заряза новороденото, хукна по салоните! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Светлана Гущерова хукна да се прави на красива, остави бебето у дома!

Светлана Гущерова се появи отново в социалните мрежи след раждането на дъщеря си. Последните снимки на тунингованата мадама бяха в края на миналата година. Тогава бременната госпожа Гущерова благодари на своя любим и на приятелите си заради грижите и вниманието към нея.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова не се забави – остави бебето и хукна по процедурки

След което плеймейтката изчезна от публичното пространство заради преждевременното раждане на първата си рожба от Християн Гущеров. Малката дъщеричка на семейство Гущерови се появи преди термина и бе в кувьоз, но проблемите на младата майка са вече зад гърба й.

Припомняме, че Светлана стана майка на момиченце преди няколко седмици. Странно как, но покрай грижите за бебето г-жа Гущерова е намерила и време за разкрасителни процедури и разговори по женски.

Моделката пусна в Инстаграм първа снимка след раждането. Няма спор, че изглежда перфектно за жена, родила съвсем скоро. Потребители обаче не се посвениха да я попитат как така е зарязала новороденото и е хукнала по салоните…

Към кадъра Светлана сподели, че през последните 9 месеца е пропускала разкрасителните процедури, но се е отбивала при нейната козметичка за съвет или просто да си побъбрят. Но след раждането има намерение отново да я посещава.

От суеверие Светлана Гущерова се покри по време на бременността си. И сега мълчи, като за разлика на много известни личности не споделя снимки с радостното събитие. Тя мълчи за дъщеря си, като пази в тайна дори и името й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар