Вергов беснее на летището, Теодора Духовникова едва го озапти! (виж тук) Преглеждания: 2975

Вергов се изнерви до краен предел
0
5/5 - (1 vote)

Теодора Духовникова озаптява ядосания Вергов на летището!

Счупен самолет изнерви актьорите Юлиан Вергов, Теодора Духовникова и Владо Пенев. Тримата дремаха с часове на летището в Истанбул.

Вергов
Вергов се изнерви до краен предел

Оказа се, че самолетът, който трябваше да ги прибере в София е повреден. Заради което любимците на зрителите висяха с часове, докато изпратят нов самолет, с който да излетят.

Драмата със самолета се разиграва във вторник вечерта. Тримата имат представления в Бурса, като прикачването им за България става през Истанбул. Но малко преди да излетят от техническата служба съобщават, че има проблем с летателният апарат и полета се отлага.

Заради което българските актьори са принудили да чакат на аеропорта, за да ги прибере друга машина.

„Вергов беше бесен. Закани се, че повече няма да лети с тази авиокомпания. Постоянно се държеше за главата и говореше, а Духовникова се опитваше да го успокои. Самата тя стоеше повечето време безмълвна и убиваше скуката.

Вергов си мислеше да си вземе бира от летището, за да се поуспокои, но цената от 10 евро за едно кенче вероятно го отказа“, разказаха пред „България Днес“ свидетели на драматичните сцени. Гладът още повече изнервил чакащите пасажери.

Юлиан Вергов, Теодора Духовникова и Владо Пенев заминали на турне преди няколко дни и заляли социалните мрежи със снимки от пътуването си до съседна Турция. Актьорите споделяли с какво се хранят, къде се снимат и с кого се срещат.

„Турция, Истанбул, Ататюрк летище. Владо Пенев и Юлиан Вергов. Турне, театър. „Бащата“. Рент-а-кар. Чакаме. Много чакаме. Юли се разправя. Владо вече мислено е в Топ Капъ. Питах – мога ли малко да похленча? Можело. Нямало никакво значение“, написа Духовникова в личния си профил.

Вергов сподели, че постановката „Бащата“ тръгва на турне. А Владо Пенев пусна снимки от Истанбул и драсна текст към тях: „Цариград“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.