Брадърът Кирил Симеонов с ужасяващо разкритие за варненска клиника! (още подробности)

Брадърът Кирил Симеонов с ужасяващо разкритие за варненска клиника! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Кирил Симеонов алармира за случващото се в очната клиника във Варна!

Бившият брадър Кирил Симеонов, който явно напира за политическа кариера, вдигна поредната аларма в мрежата. Този път разкритията са наистина стряскащи и касаят очната клиника във Варна. Която скоро може да бъде затворена. Предаваме думите му без редакторска намеса:

Кирил Симеонов

Кирил Симеонов с ужасяващо разкритие за очната клиника във Варна

„В държавата на „слепците“ очни болници не са нужни… Преди няколко дни целият лекарски екип от очната клиника във Варна подаде колективна оставка, заради мизерното примитивно състояние на болницата – условия, опасни за здравето на пациентите, течащи покриви, стара апаратура, липса на елементарни условия за работа и хигиена.

Последните години са подавани поне 15 сигнала за тревожното състояние и познайте какъв е отговорът – НИКАКЪВ! В акт на отчаяние лекарите са принудени да напуснат.

Ама какво им пука на управниците, че голяма болница не може да обслужва пациентите си, важното е че сме Европейска столица на спорта (без стадион).

Говорим за болница, която до неотдавна е била една от водещите за офталмология в страната,а сега е развъдник на гризачи и пълзящи насекоми (по думи на самите лекари).

Сега ще се запитате колко средства са нужни, за да може болницата да се приведе в адекватно състояние – 1.3 милиона лева! Каква смешна сума на фона на 43 милиона които се дадоха на един олигарх за една дупка.

Пари за болниците ни тънещи в мизерия и хлебарки НЯМА! Но за кръгови движения – има. За мюфтии от Държавна Сигурност – също има!

Вижте само как доволно главния мюфтия слезе от мерцедеса си за среща с премиера и получи подарък 8 милиона от парите на данъкоплатеца при положение, че мюфтийството има над 3700 имота и 30 МИЛИОНА приходи от наеми за една година!

Не виждате ли какво се случва бе хора, слепи ли сте? Но както вече казах –
в държавата на „слепците“ очни болници не са нужни“, разгневи се Кирил Симеонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар