Меган Маркъл се сдобрява със семейството си заради бебето (Подробности)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл се надява бебето да подобри отношенията със семейството й

Меган Маркъл ще стане майка само след няколко седмици. Очаква се тя и принц Хари да посрещнат първата си рожба на бял свят през април. Откакто стана част от кралското семейство обаче херцогинята на Съсекс развали отношенията със семейството си. Тя се отдалечи от баща си и започна да понася честите критики на своята полусестра Саманта Маркъл.

Източник, близък до Меган Маркъл, казва, че въпреки влошените отношения между нея и някои членове от семейството й, тя се надява, че появата на бебето ще отбележи началото на нова глава в тяхното семейство, пише „Дейли Мейл“. Пред приятели херцогинята на Съсекс споделила, че знае на какъв натиск е подложено семейството й. Тя се надявала, че в бъдеще вместо критики, те ще я подкрепят. Източникът казва още, че бъдещата майка напълно разбира медийния натиск, на който е подложено семейството й и съжалява за това, което трябва да изтърпят.

Той допълва също, че херцогинята на Съсекс планира първа да подаде ръка за сдобряване. Тя мислила да покани семейството си да я посети след като бебето се роди. В списъка с поканените била и Саманта Маркъл, която не спира да критикува Меган, че е забравила за баща си. „Меган се надява и се моли появата на бебето да сплоти семейството й“, казва още източникът.

Той казва още, че бъдещата майка е останала доста объркана от постоянните обвинения, че не общува достатъчно със семейството си, особено след като е станала част от кралското семейство. Според източника Меган не е имала достатъчно време за семейството и докато е била актриса поради многото си ангажименти.

Сега, след като вече е част от кралското семейство, херцогинята е още по заета и няма почти никакво свободно време. Програмата на Меган и Хари е запълнена за месеци напред и това не й позволява да отдели време за семейството си.

Меган Маркъл вярва, че бебето ще подобри отношенията със семейството й сн. Туитър

Меган Маркъл вярва, че бебето ще подобри отношенията със семейството й сн. Туитър

Меган обаче се надява, че с появата на бебето, отношенията със семейството й ще се подобрят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар