Албанецът Лео Кадели със скандално разкритие за изсичането на горите! (виж тук)

Албанецът Лео Кадели със скандално разкритие за изсичането на горите! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Албанецът Лео Кадели скандализира с разкритие!

С поредното скандално разкритие за беззаконното изсичане на горите у нас изригна албанецът Лео Кадели. Познат с благотворителната си дейност и краткото си участие в сериала „София Ден и Нощ“, Лео успя да разтърси стотици в мрежата с поста си:

Лео Кадели

Лео Кадели скандализира с разкритие

„Вчера стоях и разговарях с това дърво. То ми каза: „Моля те, кажи на ,,хората,, да не ме отрежат и да ме дадат на Гърция“ … Аз не спрях да мисля, защо ли трябва да го дадем на гърците?

Това дърво се намира в с. Мламолово, обл. Кюстендил, диаметърът на обиколката му е над 7 метра. Да го кажа с други думи, много по-голямо е от създаването на Америка (имам в предвид на години), а българите го режат и го дават на гърците. Защо, бе хораааааа?

После е факт, че Гърция разполага със СТАРА история и природа, а България се унищожава всеки ден. В същото време Америка става все по-голяма сила в световен мащаб. Нещо тук май не е наред. Стоя и си смятам цяла нощ, но не мога да намеря логика в случая какво е спечелила България, освен едни малки жълти стотинки? Или може би едно голямо „Ефхаристо“?

Само си представете колко много войводи са починали под сянката на подобни дърва, гърците тогава са имали камани. А американците може би не са съществували.

Молбата ми с тази снимка е поне малко да събудя съвестта на хората, които подписват за това неморално престъпление. Защото може би по закон сте защитени, но от природата и Господ няма да бъдете. При всяко рязане на здраво дърво то плаче като дете, а детето не е хубаво да плаче заради насилие.

Поздрави, алчни и неморални хора. Правете така, че нашите деца (включително и вашите, на тези от вас, които днес подписвате) след години да имат американски мечти и гръцка природа.

Боли ме, защото преди 13 години от първия ден, в който стъпих в България се влюбих в тази прекрасна природата. И веднага се преместих от Гърция да живея в тази прекрасна страна, а сега виждам как всеки ден тя се унищожава без контрол.

Тогава си казах: „Мале, каква богата и красива страна“, сподели Лео Кадели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар