Наталия Кобилкина разкри кого моли за помощ за бебето (Какво още сподели щастливата майка?)

Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина включва и мъжа си в грижите за бебето

Само преди няколко седмици Наталия Кобилкина и нейният любим мъж станаха родители за първи път. На бял свят се появи малкият Филип. Наталия призна, че това е най-хубавото нещо, което й се е случвало до този момент, въпреки че да има дете никога не й е било фикс идея.

След появата на малкия Филип Наталия започна да дава съвети на своите фенове за това как да отглеждат първородните си рожби. Те са насочени преди всичко към жените, които са станали майки за първи път. „Когато детето пристига в нашия живот, всяка майка започва да мисли: „Как да дам най-доброто на моето дете?“. То си е като чист лист, на който почваш да твориш“, пише Наталия.

„Според мен първото дете отразява своята майка. Ако ти си щастлива и спокойна, и то ще е! Ако майката постоянно се притеснява и се тревожи – това се предава на детенцето“, разсъждава щастливата майка. Тя съветва също майките да включват и партньорите си в грижите за детето. „Второ, включи партньора в цялата история. Той също може да сменя памперси и да го гушка после“, съветва още Наталия и допълва, че когато една жена стане майка, често забравя за мъжа до себе си.

Кобилкина съветва майките да приемат всички промени с „любов и усмивка“. „Това е нов член на семейството. Но не краят на твоя нормален живот! Продължавай живота си и помоли за помощ! Излизане поне за 1 час за разходка сама презарежда яко батерия. Иначе усещаш деградация и рутина и се губи удоволствието от гледането на дете“, пише още Кобилкина.

Наталия Кобилкина съветва майките да са щастливи и спокойни, за да са такива и децата им сн. Инстаграм

Наталия Кобилкина съветва майките да са спокойни, за да са такива и децата им сн. Инстаграм

„Ние сами много усложняваме живота си с нашите страхове и притеснения. Довери се на Вселената и винаги се моли на ангелите за помощ! Ангелите много помагат на бебета и майки! Обичам ви!“, съветва още Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар