Бившата на Слави Трифонов плаши с вида си (Снимки)

Бившата на Слави Трифонов плаши с вида си (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Бившата изгора на Слави Трифонов стряска с вида си

Бившата любима на Слави Трифонов – Мартина Огнянова плаши с външния си вид. Откакто не е част от екипа на шоуто, балерината е неузнаваема. Блондинката не прилича на себе си.

Запознати коментират, че тя се  запуснала. Но проблемът не е в това. По-притеснително е, че Мартина не се съобразява в какъв вид се показва пред хора.

Една от последните й снимки в мрежата е повече от стряскаща. Неслучайно потребителите я сравняват с човечето Момо, което се превърна в ужас за децата по цял свят.

На шокиращия фотос цялото лице на Мартина Огнянова е намазано с един от кремовете, които тя дистрибутира. Противно на твърденията, че няма лоша реклама, бившата на Слави Трифонов успя да докаже, че това не е така.

Потребителка коментира, че с тази снимка блондинката е постигнала не просто ефекта на лошата реклама, но и успяла да откаже много хора от желанието да пробват продуктите й.

Но дори и без маска на лицето, Мартина Огнянова не блести с перфектна кожа. Блондинката не ползва никакъв грим в ежедневието си.

Обект на критики е и фигурата й. Откакто не е част от балета, балерината е напълняла доста. Тя вече е майка на две деца и се е посветила изцяло на семейството си, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар