Галя и Теди от „София Ден и Нощ“ с взривяващо разкритие за сериала! (виж тук)

Галя и Теди от „София Ден и Нощ“ с взривяващо разкритие за сериала! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Галя и Теди от „София Ден и Нощ“ се обърнаха към феновете на сериала!

Броени дни след края на „София Ден и Нощ“ актьорите от сериала се оказаха затрупани с въпроси от фенове. Хиляди се интересуват защо поредицата е спряла така неочаквано и ще има ли продължение с любимите им герои.

София Ден и Нощ

Ще продължи ли Нова теливизия сериала „София Ден и Нощ“?!

Карина Николова, която играе Теди, постна видеоклип в профила си. И обясни на всички, че не зрителите и продуцентите, а самата Нова ТВ е решила да спре „София Ден и Нощ“.

„Ние бихме продължили да снимаме сериала още дълги години. Затова ако искате той да се излъчва, пишете до Нова телевизия. Те взимат крайните решения“, сподели екранната Теди.

А красивата и миловидна Галя в лицето на актрисата Калина Кузманова изля чувствата си и любовта към зрителите с този пост:

„Тези спиращи дъха моменти….“
БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце за тези невероятни 4 години ЗАЕДНО!!! Ние станахме едно семейство и вярвам, че „София Ден и Нощ“ остави незабравима следа в живота на всички ни!!!

Благодаря Ви милиони наши фенове, които ни подкрепяхте и обичахте през това време, защото всичко това се случи именно заради и за ВАС!

Това бяха 4 години изпълнени с толкова прекрасни емоции и незабравими спомени. За мен беше чест и гордост да бъда част от този феноменален и единствен проект, който преобърна живота на всички ни!!!
Обичам ви!!!

„Не е нужно нищо повече
Стига ми това да знаем, че
Помежду ни няма граници
В тези спиращи дъха моменти…“, написа Калина Кузманова в профила си. Тя също се надява сериалът да продължи, но тепърва ще видим това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар