Ето каква е истината за пребиваването на Мариана Векилска в Брюксел

Ето каква е истината за пребиваването на Мариана Векилска в Брюксел
5 (100%) 1 vote

Животът на Мариана Векилска в Брюксел далеч не е като в приказките

С фотосите, които публикува от Брюксел, Мариана Векилска успя да заблуди всички, че живее като в приказка. Но истината се оказа коренно различна и животът й там далеч не е приказен.

Запозната, пожелала самоличността й да остане в тайна, сподели че бившата тв водеща е принудена да дели един покрив с дъщеря си и нейния приятел. Причината е изцяло финансова. Мариана Векилска не може да си позволи самостоятелна квартира в престижните квартали.

Щерка й скоро завърши университет по икономика в Холандия. Но от години живее в Белгия заради гаджето си, което е белгиец.

Дружката на Мариана Векилска сподели, че тя от месеци се оглеждала за работа в Белгия и била готова да работи дори като хигиенистка, но да напусне България.

Бившата тв водеща реши да емигрира заради поредната любовна драма, която я съсипа. Според мълвата, тя взе окончателно решение да напусне България, след като Калин Врачански я заряза.

Единственото положително за бившата водеща от цялата тази ситуация е, че покрай преместването си тя се е сближила с бащата на щерка си Георги Донков. Той от години живее в Германия, където е треньор по футбол, пише Хот арена.

Бившата журналистка има и син от колегата си Симеон Колев. 13-годишният й наследник остана в България при баща си, но майка възнамерява много скоро да го вземе при себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар