Деси Радева омаза с червило президента на Словения (Всичко за големия конфуз – Снимки+Видео)

Деси Радева омаза с червило президента на Словения (Всичко за големия конфуз – Снимки+Видео)
5 (100%) 1 vote

Деси Радева с нов гаф в Словения, първата дама оклепа президента Борот Пахор с червило

Деси Радева сътвори поредния си гаф на срещата с президента на Словения по време на посещението на нашия държавен глава. Първата дама разцелува колегата на съпруга си и след като видя, че го е оклепала по бузата с червило започна да го бърше с ръка.

Снимка:: ПИК

Самият словенски президент Борот Пахор прие този инцидент с изключително чувство за хумор като пусна видео в социалната мрежа. На гафа стана свидетел и неговата благоверна половинка Таня Печар. Словенският държавен глава се усмихна на жеста на нашенската първа лейди, който за съжаление е много разпространен у нас. Като например когато две лелки се срещнат и разцелуват едната започва да трие червилото от бузите на другата.

Феновете на Пахор коментират, че жеста на Десислава Радева е като на селянка. Други пък се учудват на червилото първата ни дама, която се е сякаш се е намзала с някоя неизвестна марка от битака, че да оставя следи, предават от pik.bg.

Госпожа Радева се помъчи да замаже гафа като пусна снимката с коментар: „Акция извън протокола”. Заличаване на български устни от лицето на словенския президент”.

Е, има и коментари, които са положителни и те намират неволния жест на президентшата за много симпатичен. Но все пак се получи смут и неловко положение. Макар двете семейства да са близки и да демонстрират приятелските си отношения. На официални визити протокола не позволява официалните лица да се държат все едно, че са на селския мегдан.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар