Принцеса Беатрис официално представи гаджето си (Нова сватба в Бъкингам?)

Гласувайте за статията

Принцеса Беатрис явно е решила да се омъжва

След като в края на октомври миналата година принцеса Беатрис за първи път се появи с гаджето си Едуардо Моци, плъзнаха слухове, че двамата не са просто приятели. Шест месеца по-късно тя го покани да я придружи на галавечер, на която присъстваше и снаха й Кейт Мидълтън. С което затвърди клюките, че отношенията между двамата са сериозни.

Беатрис и Едуардо са заедно от миналата година. Още тогава се заговори, че тя е развела женения си приятел, който има и едно дете. Приближени до двойката побързаха да опровергаят слуховете. Те заявиха, че двамата са само приятели и то от години. И едва напоследък отношенията им са започнали да се превръщат в нещо по-сериозно.

Двойката бе видяна за последно през декември, когато рано сутринта се измъкваха от нощен клуб в Челси, Лондон. Двамата си тръгнаха без много шум, но след това пазеха грижливо връзката си.

За разлика от Йожени, която живее в Лондон, Беатрис предпочита да прекарва времето си от другата страна на океана. И едва ли е изненадващо, че там доста по-успешно успяваше да скрие връзката си с новия си приятел.

Двамата с Моци обаче за първи път официално се появиха на събитие миналата вечер и то като двойка. Това накара мнозина да предположат, че отношенията им са сериозни и дори, че мислят за брак. Последното не би било изненада, тъй като от 2016 Беатрис е сама. Тя се раздели с приятеля си Дейвид след 10 години семеен живот, но той така и не й предложи брак.

Принцеса Беатрис официално показа гаджето си сн. You Tube

Принцеса Беатрис официално показа гаджето си сн. You Tube

Новината, че и втората принцеса на Йорк може да се омъжи тази година вече разбуни духовете в Лондон. А фактът, че младата аристократка не се притеснява да води гаджето си на срещи с членове на фамилията, още повече изненадва. Очевидно двамата вече са получили одобрението си от двора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар