Явор Бахаров се кае за ареста (Вижте как моли за прошка брат си)

Гласувайте за статията

Явор Бахаров се покая за ареста, актьорът търси опрощение от майка си и брат си

Явор Бахаров поиска опрощение от най-близките си хора за причинения им стрес заради съдебните му неволи. Актьорът публично се покая и потърси извинение от батко си навръх християнския празник Сирни Заговезни.

Снимка: Ретро

Явор написа в социалната мрежа „Простете”като с поста си се опита да се реабилитира пред роднините си за това, че бе осъден на пробация по Указа за дребно хулиганство за това, че нападнал гаджето си и случаен минувач. А после оказал съпротива на органите на реда навръх празника 3 март.

Това е поредния сблъсък на Бахаров-младши с правосъдието. Нападението над жена не е първото в живота му. Преди три години звездата от „Стъклен дом” нападна журналистката Калина Паскалева, която тогава бе репортер на предаването „Папараци” като я обидил с нецензурни епитети. Отнесъл го и оператора, на който счупил камерата и му взел телефона. След пристигането на органите на реда Явор върнал мобилното устройство и се покрил безследно.

През 2011 г Бахаров бе арестуван за притежание на марихуана. Малко след това пък се замеси в скандал и се срещна със служителите на реда след като в центъра на столицата потроши стъклото на джип и то съвсем без причина.

По време на всичките му неволи със закона семейството му го подкрепяше. Така се случи и сега. Явор най-напред позвънял на брат си Захари. Който веднага му осигурил адвокат като заплатил хонорара му със собствени средства.

Явно обаче инцидентът му се е видял крайно неприятен защото не отиде да посрещне виновния си брат на излизане от ареста, предават от retro.bg.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар