Тита проговори за скандала с баща й (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Тита вярва, че медиите ще отразят „невинността“ на баща й

Тита проговори за скандала с баща й. Бащата на певицата Милен Пенчев е шеф на НОИ – Силистра. Това беше обвинен, че е фалшифицирал документи за получаване на пенсия. Досега дъщерята на Пенчев мълчеше по въпроса.

В момента Тита се изявява с предаването „Като две капки вода“, но очевидно не е издържала на нападките срещу баща й и срещу нея и е решила да напише своето мнение. Певицата изказа своята позиция по обвиненията срещу баща й в официалния си профил в Инстаграм.

„По повод на всичко, което се изписа по мой адрес и по адреса на моето семейство през последните няколко дни, мисля, че е време и аз да изразя своята позиция“, започна своя дълъг пост Тита. „Първо, не мисля, че е редно медиите за замесват моето име с това на баща ми с цел сензация! Второ, аз и всички негови близки сме озадачени как човек, който е подавал сигнали към прокуратурата за извършена престъпна дейност от трети лица, е задържан именно за това?

Искрено се надявам, че прокуратурата ще вложи същото усърдие в разследването на хората и обстоятелствата, посочени в сигналите от баща ми, за да разбере обективната истина.

От моя страна и от страна на всички хора в града, които го познават и знаят, що за човек е, той има цялата подкрепа и уважение. Образован човек, изградил чисто и достойно име през годините, човек с позиция, характер, воля за живот и справедливост. И най-вече прекрасен баща! Силно се надявам истината за един невинен човек да се разбере в най-скоро време и тогава медиите отново така „шумно“ да я отразят“, пише Тита в Инстаграм.

Тита проговори за обвиненията срещу баща й сн. Инстаграм

Тита проговори за обвиненията срещу баща й сн. Инстаграм

Към публикацията тя получи подкрепата на всички свои последователи. Феновете подкрепиха своята любимка и й казаха, че „всичко ще се оправи“.

Певицата защити баща си сн. Инстаграм

Певицата защити баща си сн. Инстаграм

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар