Черната Златка се стопи до неузнаваемост

Черната Златка се стопи до неузнаваемост
5 (100%) 1 vote

Черната Златка отслабна до неузнаваемост

Черната Златка не се отказва от манията си да бъде слаба. След като стана майка в края на 2016 година, тя се зае сериозно с идеята да отслабне. Брюнетката започна строг хранителен режим, включващ много лишения и тренировки във фитнеса.

Въпреки, че за кратко успя да влезе във форма, тя не се отказва от режима си. Вместо да намали тренировките и да започне да се храни пълноценно, Черната Златка е намалила още повече количеството на храната, която консумира. Освен това тя посвещава и повече време на тренировките във фитнеса.

Резултатът от режима на Златка Димитрова вече е на лице. Тя е заприличала на тийнейджърка. Но злите езици шушукат, че манията й да бъде слаба вече е започнала да придобива застрашителни измерения.

Приближени до нея коментират, че тя никога не е била толкова слаба и слабостта й вече започва да граничи с анорексия.

Почитателите й коментират в социалните мрежи, че тя е висока и не изглежда добре толкова слаба. Те я съветват да започне да се храни нормално и да не се лишава от нищо.

Част от феновете на Черната Златка имат друго мнение по въпроса. Те я поздравяват за упоритостта и смелостта да се сдобие с желаното тяло след раждането на сина си Миро, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар