Алисия гасне по Бирмата

Алисия гасне по Бирмата
5 (100%) 1 vote

Алисия все още не е прежалила Бирмата

Алисия гасне по Бирмата и все още се надява, че някой ден двамата отново ще се съберат. Изпълнителката не се разделя с единственото нещо, което й остана за спомен от него. Тя е запазила кучето, което милионерският наследник й подари.

Певицата обожава животинчето й е категорична, че за нищо на света няма да се раздели с него. Още повече, че то е подарък от любимия й мъж.

От октомври месец миналата година властите издирват Бирмата. От тогава той е в неизвестност и не е ясно къде се намира. Ако се вярва на слуховете, милионерът е напуснал страна и се радва на топлото време на някое райско кътче.

Откакто стана ясно, че властите го издирват, Алисия не е говорила за връзката им. Певицата не е коментирала дали все още го чака. Но ако съдим по поведението й, тя все още таи надежда, че двамата ще се съберат един ден, пише ПИК.

Изпълнителката напусна палата на милионера, веднага след като стана ясно, че властите го издирват. Тя се изнесе от дома на Бирмата заедно със сина си Валерко, тъй като не желае името й да бъде забърквано в скандала.

Преди месеци колегата й Константин намекна, че тя вече е свободна. Но Алисия не коментира думите му и единствено отвърна с усмивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар