Меган Маркъл загуби още един свой служител (Вижте още)

Меган Маркъл загуби още един свой служител (Вижте още)
3 (60%) 1 vote

Личният секретар на Меган Маркъл я напуска

Меган Маркъл загуби още един от служителите си. Още един член от екипа на херцогинята на Съсекс напуска работа. А това породи нови въпроси около обстановката в двореца Кенсингтън. Ейми Пикърил е подала молбата си за напускане след една година работа за бъдещата майка.

Тя е личен секретар и „дясна ръка“ на Меган Маркъл. Пикърил е третият служител на херцогинята на Съсекс за последните няколко месеца, който напуска работата си. Официално изявление от двореца Кенсингтън все още няма, но според източник на NBC Ейми и Меган Маркъл се разделят с добри чувства, а Пикърил ще помага на херцогинята на Съсекс и след раждането, което се очаква тази пролет. През април Меган и Хари ще станат родители на момченце.

Анонимният източник казва още, че Ейми и херцогинята само много близки. „Тя и Меган за много близки и отношенията им са приятелски. С нея е от преместването от Канада и ще остане неин личен съветник в дългосрочен план“, споделя той, пише edna.bg.

А бъдещата майка е намерила начин да не обръща внимание на слуховете по неин адрес, като тези, че е „труден шеф“. По време на дискусия в Лондон в Международния ден на жената, херцогинята на Съсекс беше запитана как би отговорила на коментарите, че нейната проява на феминизъм е „модерна“.

„Не чета нищо. Така е много по-добре, но това е личното ми предпочитание, защото положително или не, се усеща като излишен шум, в сравнение със съсредоточаване върху истинската кауза“, каза Меган.

Социални мрежи

Бъдещата майка сподели още, че не влиза в социалните мрежи и не обръща внимание на коментарите по неин адрес. „Фокусирайте енергията си, където трябва, а не върху нещата, които ви объркват“, казва тя.

Меган Маркъл губи поредния си служител сн. Туитър

Меган Маркъл губи поредния си служител сн. Туитър

И въпреки слуховете, че посещението на Меган и Хари в Мароко, е било последният официален ангажимент на херцогинята преди да роди, тя продължава да работи и да изпълнява служебните си ангажименти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар