Меган Маркъл и принц Хари втрещиха всички

Меган Маркъл и принц Хари втрещиха всички
3 (60%) 1 vote

Двойката хвърли поредната бомба в пространството

Меган Маркъл и принц Хари втрещиха всички, след като разкриха плановете си за първородната им рожба, която ще се появи съвсем скоро на бял свят.

Херцогинята на Съсекс бе категорична, че хората ще бъдат много разочаровани, ако очакват, че рожбата им ще бъде вкарана в полови стереотипи. Тя подчерта, че няма да обличат детето си само в синьо, ако е момче и съответно в розово, ако е момиче.

Меган Маркъл

Двойката хвърли поредната бомба в пространството

Меган Маркъл и принц Хари възнамеряват да отгледат рожбата си, без да я поставят в рамките на съответния пол, отбелязва „Дейли Мейл“.
Новата кралска снаха и принц Хари искат да избегнат половите стереотипи при отглеждането на детето си.

Разкритието идва месец, след като стана ясно, че кралската двойка е подготвила джендър (неутрална) детска стая за детето им.
Херцозите подчертават, че възнамеряват да отгледат детето си с плавен подход към пола, без да му налагат каквито и да било стереотипи.

Така и не става ясно какво имат предвид под плавен подход. Тези им думи биха могли да имат няколко интерпретации. Една от тях е, че като родители няма да обличат рожбата си в определени цветове, които се асоциират повече с единия пол, отколкото с другия например.

Също така може да значи, че ще окуражават детето си да си играе с всякакви играчки.
Не на последно място, трябва да се посочи, че херцозите може да възнамеряват да отгледат рожбата си като бебе „то“ – тези деца не биват идентифицирани като момичета или момчета, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар