Луиза Григорова направи разтърсващо признание Преглеждания: 18375

Тя е категорична, че не би желала да се надпреварва с бившата жена на съпруга си
0
Оценете този post

Тя е категорична, че не би желала да се надпреварва с бившата жена на съпруга си

Актрисата Луиза Григорова направи разтърсващо признание, свързано с личния й живот.

Това й признание бе направено по време на гостуването й в предаването „На кафе“ по Нова тв. Луиза Григорова бе категорична, че една от причините, поради които хората се разделят е, че много бързат.

Луиза Григорова
Тя е категорична, че не би желала да се надпреварва с бившата жена на съпруга си

В този ред на мисли тя продължи:
„Бързат да се женят, бързат да правят деца. Ние с Мартин (съпругът й Мартин Макариев) не отлагаме нищо, просто в момента имаме много идеи, цели и желания, и затова сме оставили децата назад. Аз се чувствам още достатъчно млада, нямам краен срок, а Марто вече има едно дете и той също много много не бърза. Аз се разбирам добре със сина му, влязох в живота му, когато беше на 4, плавно и внимателно, аз не мога лесно да общувам с деца.

Постарах се да разбера кои неща харесва, за да може да види в мен приятел и съм се държала с него като голям човек винаги, никога наставнически или като майка. Аз не съм искала никога да му бъда майка, даже когато негови връстници му кажат: „Каква ти е тая, не ти е майка“ и той не знае какво да им каже, веднага се намесвам и им отговарям: „Аз съм най-добрия му приятел“.

Луиза Григорова бе категорична, че никога не би влязла в надпревара с бившата му половинка, тъй като за нея това е признак на ниска интелигентност. Тя самата е дете на разведени родители. Актрисата обаче споделя, че и до днес родителите й са си много добри приятели, въпреки че са разделени. И двамата имат нови семейства, а Луиза се радва на прекрасни брат и сестра, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.