Рокади в ефира на Нова тв

Гласувайте за статията

Зрителите недоволстват от случващото се

На ход са поредните рокади в ефира на Нова тв.

Зрителите на Нова тв са бесни заради това, че любимата на тийнейджърите поредица „София ден и нощ“, бе свалена от екран. Това се случва след 4-годишно излъчване.

Нова тв

Зрителите недоволстват от случващото се

В продължение на няколко години сагата, излъчвана в ефира на Нова тв, събираше зрителите пред екрана. Оказва се обаче, че за тяхно голямо разочарование хитовата поредица няма да има нов сезон.

При все, че стартира с неособено големи очаквания за бъдещето, „София ден и нощ“ успя постепенно да се наложи. Сериалът дори формира изключително голям зрителски интерес, който бе изненадващ дори за продуцентите на продукцията.

Финалният епизод също отбеляза изключително висок телевизионен рейтинг. Този факт породи логичното питане дали продуцентите пък няма да решат да изненадат феновете си с евентуално продължение на хитовата поредица.

До този момент, са били излъчени повече от 800 епизода на „София ден и нощ“, в които героите се влюбваха и разлюбваха, събираха и разделяха, плакаха и се смяха… и всичко това се случваше под зоркия поглед на камерите и зрителите на Нова тв.

След първия епизод, който бе излъчен на 29 септември 2015 година, се смениха доста персонажи, но най-популярните от тях останаха докрай, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар