Силвия Кацарова и Цветана Манева останаха гладни и…

Силвия Кацарова и Цветана Манева останаха гладни и…
5 (100%) 1 vote

Шеф Виктор Ангелов се разкрещя на участниците

Певицата Силвия Кацарова и известната актриса Цветана Манева, останаха гладни и бесни. Сред посетителите на ресторанта на шеф Виктор Ангелов, бяха Теди Кацарова и Гери-Никол.

Те се оказаха гости в ресторанта на шеф Виктор Ангелов в един от скорошните епизоди на „Hell’s Kitchen”. Докато един от готвачите открито се прехласваше по Гери-Никол, останалите правеха всичко по силите си, за да развалят и малкото направено в кухнята.

Силвия Кацарова

Шеф Виктор Ангелов се разкрещя на участниците

След като почакаха доста време, за да получат поръчката си, Силвия Кацарова и Цветана Манева решиха да си тръгнат и останаха гладни. В същото това време в кухнята на „Hell’s Kitchen” вреше и кипеше от множеството грешки на готвачите.

Силвия Кацарова и Цветана Манева не скриха гнева си от това, че останаха гладни. Шеф Ангелов пък изпадна в ужас, тай като както е известно за него перфектното отношение към работата, е основополагащо за успеха.

Той побесня и се разкрещя: „Направихте ме за срам! Допускате моите специални гости да си тръгнат гладни от ресторанта!!!”. При тези му думи на готвачите от двата отбора, не им оставаше нищо друго освен да наведат виновно глави.

Вечерта беше пълна с издънки и за 29-годишната Веселина Чилева от Разлог, която бе капитан на червения отбор. Именно провала на този отбор, остави гладни Силвия Кацарова и Цветана Манева, които напуснаха заведението видимо гневни, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар