Тежък удар за вдовицата на Чочо Попйорданов

Гласувайте за статията

Даниела не може да скрие разочарованието си

Вдовицата на Чочо Попйорданов – Даниела, е съсипана след поредния тежък удар, който понесе върху крехките си плещи.

Тя споделя с огорчение, че само шест години след кончината му, името на Чочо Попйорданов е било изтрито от вратата на гримьорната му в Народния театър.
Даниела споделя, че се чувства крайно разочарована и обидена от тази постъпка. Тя уточнява, че не е наясно кой е инициаторът на този акт, както и кой е човекът, който го е осъществил. Колегите на Чочо Попйорданов обаче не й спестили възмутителната новина.

Чочо Попйорданов

Даниела не може да скрие разочарованието си

Даниела споделя, че се чувства крайно наранена от факта, че когато актьорът издъхнал, в публичното пространство се изказали редица видни личности, които били категорични, че ще направят и невъзможното, той да бъде запомнен завинаги. Те дори предложили на гримьорната му в Народния театър да бъде поставена златна табела с името му.

Тогава се твърдеше, че златното признание, ще бъде финансирано от бюджета на театъра, както и от лични средства на актьорите, дадени под формата на дарение.
По-малко от шест години след трагичната смърт на Чочо Попйорданов на 5 май 2013, идеята не само, че не е реализирана, а дори и обикновената табела с името му, е била премахната.

Даниела сподели с прискърбие, че предрича подобна съдба и на Иван Ласкин, който ни напусна на 6 януари, тази година, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар