Заместничката на Петя Дикова взриви ефира на Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Русото изкушение разпали страстите още с първата си поява

Заместничката на Петя Дикова – Поли Гергушева взриви ефира на Би Ти Ви с ударния си дебют като водеща на светското предаване Cool…T.

Припомняме, че русокосата красавица седна на стола на Петя Дикова, тъй като тя излезе в майчинство. Наследницата на Аня Пенчева и Сашо Диков, брои трепетно дните до появата на първата й рожба.

Петя Дикова

Русото изкушение разпали страстите още с първата си поява

В същото време Поли Гергушева блесна в ефир със секси черна рокля, с дължина малко над коляното. Тя разпали още повече мъжките фантазии, кръстосвайки предизвикателно крака. Това разкри прекрасна гледка, откриваща се към дългите й бедра, доволни са представителите на силния пол.

Първите гости на заместничката на Петя Дикова, бяха Мери от от „Мери Бойс Бенд“ и Ромина Тасевска, които разкриха любопитни подробности около новото парче на бандата.
Поли Гергушева не е нова фигура за зрителите на Би Ти Ви. Тя е позната с репортажите си на социална и лайфстайл тематика.

Поли е бивша манекенка, известна от агенцията на Жени Калканджиева – „Визаж“. Точно преди десетилетие тя успя да заеме трето място в конкурса „Мис България“. 19-годишната тогава Гергушева става подгласничка на Антония Петрова.

За разлика от миската обаче, тя не успява да направи кариера в модата и поради тази причина се насочва към журналистиката. Първата й работа е в голям по онова време ежедневник, където е забелязана от Мартин Карбовски. Четири години по-късно тя вече е част от екипа на Би Ти Ви, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар