Митьо Очите през половин час кисне в WC-то

Гласувайте за статията
Митьо Очите предлагал рушват, за да го пратят в МВР болницата

Несебърският мафиот Димитър Желязков прави отчаяни опити да се измъкне от ареста и да се озове в МВР болницата заради влошеното си здраве – пише в. „Уикенд“. Неотдавна Митьо Очите бе екстрадиран у нас от Турция, където бе задържан миналото лято по искане на родните власти и оттогава обитава килията на следствения арест. Мафиотът и адвокатите му обаче твърдят, че здравословното му състояние не позволява да лежи зад решетките, и настояват за нова обстойна медицинска експертиза.

Според мълвата, която се носи в кулоарите на съда, емисари на Митьо Очите са предлагали 5-цифрен рушват на лекари, които да удостоверят с подписа си, че Желязков е инвалид и следва да бъде пратен в болницата. До този момент обаче нито едно от медицинските лица не е приело офертата.

„След раняването ми пикочният ми мехур е двойно по-малъкт и затова ми е направена пластика. Трябва да ходя до тоалетната през половин час, но след всяко освобождаване на урина съм длъжен да си измия торбичката. Как да го направя, като в ареста няма топла вода?“ – ожали се пред медиите Митьо Очите. Той настоява, че до 5 месеца трябва да се подложи на още поне една операция за укрепване на уретера, която обаче едва ли щяла да му бъде позволена.

Митьо настоява за още една операция

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар