Нова драма в семейство Бейкъм: Дейвид кръшкал на Виктория с топ модел? (Снимка)

Гласувайте за статията

Драма в семейство Бекъм, Дейвид кръшка на Виктория с топмодел

Медиите често развеждат Дейвид и Виктория Бекъм, но този път скандалът определено е огромен. Според слуховете, футболистът от години има тайна връзка с топмодела Хелена Кристенсен. И изневерявал на жена си под носа й.

Хелена не е случайна жена, а една от най-красивите жени, които светът е виждал. Неслучайно Виктория не иска да я вижда близо до мъжа си.

Двамата се запознали на парти в Маями, а след това се появи и тяхно общо селфи.

Предполага се, че Виктория е трябвало да отиде на същото парти заедно с Дейвид, но не могла да го направи поради други ангажименти. И сега горчиво съжалявала.

Досега Дейвид Бекъм е въвличан в афери със Селена Гомес, Миранда Кер, а преди години и с известна тв водеща. Това обаче е единствената изневяра, за която някога с половин уста Виктория е признавала, че е простила.

Иначе двойката има един от най-щастливите бракове в Холивуд и е малко вероятно футболистът наистина да е изневерявал на жена си. Двамата се ожениха преди около 19 години в Англия и от тогава делят времето си между двете страни на Океана.

Семейство Бекъм имат четири деца — три момчета и едно момиче. И двамата са били въвличани от пресата в множество афери, но за всички тези година се знае, че Виктория е простила на съпруга си една-единствена изневяра случила се преди повече от десет години. Оттогава — насам двойката на няколко пъти е била поставяна пред развод, но така и не бе потвърдено.

Дейвид Бекъм във връзка с Хелена Кристенсен? сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм във връзка с Хелена Кристенсен? сн. Инстаграм

Що се отнася до Хелена Кристенсен, двамата с футболиста твърдят, че са само приятели и много са привързани един към друг. Но за по-голяма близост помежду им и дума не можело да става. А това, че той я е прегърнал за селфи не било по никакъв повод, освен приятелски.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар