Владо Пенев заприлича на клошар

Гласувайте за статията
Белобрадият бивш министър Владо Пенев вече се облича в червено като Дядо Коледа

Владо Пенев свали потурите и синьо-сивкавите сака и палтенца, с които се движеше години наред, и вече основен цвят в тоалета му е червеният – пише в. „Уикенд“. С новите си алени якета, шапка и маратонки белобрадият бивш министър изглежда или като Дядо Коледа, или като клошар.

Екранният проф. Асен Цонев от „Откраднат живот“ е и поотслабнал тази зима. Вталяването си личи най-вече в краката му – преди бедрата му бяха доста по-обемни, а сега са като на спортист. Днеш е абсурд актьорът да тежи 120 кила, както в недалечното минало – максимум 100 кг е.

С новия си имидж Владо Пенев дефилира преди дни в идеалния център на столицата. Актьорът отскочи до магазин от веригата „Билла“ и напазарува месце за вкъщи. Владо се насочи директно към хладилните витрини, отрупани с всевъзможни мръвки. Оттам взе две тарелки с охладен телешки стек, след което се запъти към касите, за да плати покупките си.

Следваща спирка по маршрута му беше магазин за плодове и зеленчуци. В зарзаватчийницата актьорът напълни торбата си с домати, краставици и банани.

Ако Владо Пенев обръсне брадата си, ще се подмлади минимум с 10 години. Той обаче упорито отказва да махне четината си, с която се сдоби още по времето, когато играеше комисар Попов в кримката „Под прикритие“.

Владо Пенев замяза на Дядо Коледа

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар