Камила Боулс носи брошка на Даяна (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Камила Боулс разкритикувана от обществеността

Камила Боулс беше разкритикувана в социалната мрежа Туитър. Херцогинята на Корнуол често носи бижу, което е принадлежало на майката на Уилям и Хари – принцеса Даяна. Диамантената брошка, с която Камила се появява на много от официалните си ангажименти като част от кралското семейство, преди време е била подарена на Даяна от Елизабет Втора.

Принцеса Даяна получила тази брошка, когато станала част от кралското семейство. Елизабет Втора притежава голяма колекция от бижута, а някои от тях са на повече от 200 години. Кралицата дава бижутата от колекцията й да се ползват от жените в кралското семейство, а Даяна също беше част от семейството.

След трагичната смърт на майката на Уилям и Хари, всички бижута, които тя носела, били върнати на Елизабет Втора. Диамантената брошка, която Камила Боулс често слага на официалните си ангажименти, също. Херцогинята на Корнуол почти не сваля бижуто.

Като се има предвид, че Камила беше причината Даяна и Чарлз да се разведат, феновете се чудят защо Боулс продължава да носи нещо, което някога е било носено и е принадлежало на Лейди Ди. В социалните мрежи херцогинята на Корнуол отнесе много критики, че носи тази брошка, пише tocka.com.mk.

История

Бижуто, което е било дадено на Даяна, когато тя е станала част от кралското семейство, е уникат. Това е диамантена брошка от 1863-та година. Тя е била дадена като сватбен подарък на датската принцеса Александра, когато се омъжва за тогавашния принц, а по-късно и за крал Едуард VII.

Даяна носи тази брошка през 1986-та година по време на едно от посещенията си във Виена.

Камила Боулс носи бижу принадлежа;о на принцеса Даяна сн. Инстаграм

Камила Боулс носи бижу принадлежа;о на принцеса Даяна сн. Инстаграм

След тежката катастрофа, в която майката на Уилям и Хари загуби живота си, бижуто е било върнато на Елизабет Втора, а тя по всичко личи, че го е предотстъпила на новата жена до принц Чарзл – Камила Паркър Боулс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар