Есил Дюран разкри тайната си за семейно щастие

Есил Дюран разкри тайната си за семейно щастие
5 (100%) 2 votes

Есил Дюран живее 22 години с мъжа си

В ефира на бТВ Есил Дюран разкри тайната си семейно щастие. Тя сподели, че вече 22 години е със съпруга си Борис Павлов – Бобо. Изпълнителката е категорична, че не вярва в късмета. Тя е на мнение, че всеки получава това, което заслужава.

Но въпреки това тя е убедена, че има голям късмет, след като е срещнала мъж като Бобо. Тайната на семейното щастие се крие в това жената да приема себе си, убедена е Есил Дюран. За нея най-важно е, че през годините с любимия й са научили да се приемат такива, каквито са.

Певицата разкри и тайната си за перфектна фигура. За нея разковничето е в желанието, а не в лишенията. Тя допълни, че не се лишава от нищо. Консумира само това, което й харесва и прави само това, което й доставя истинско удоволствие.

Есил Дюран е убедена, че в случая е най-важно жената да приема себе си и след като се погледне сутрин в огледалото да е доволна от това, което вижда. Само по този начин не се изпада в крайности, категорична е певицата.

Тя проговори и за най-щастливия миг в живота й – раждането на нейния син. Бременността на певицата е била изключително спокойна и тя имала възможността да се наслади пълноценно на всеки миг от нея.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар