Ето защо Ивайла Бакалова се отказа от купоните

Ето защо Ивайла Бакалова се отказа от купоните
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова се промени до неузнаваемост

Ивайла Бакалова заряза светския живот. Миската се отказа от купоните заради най-новата си мания. Тя лудна по здравословния начин на живот и стана заклет планинар. Откакто е в България, красавицата не пропуска възможност да се качи на Витоша, пише ПИК.

Дори в студените дни тя прекара голяма част от деня си в планината. Вместо шумните партита, миската вече предпочита спокойствието на природата. Тя заряза дружките си в столицата и всеки ден се качва на Витоша. Моделката дори е започнала да става рано. Още в тъмни зори тя започва излета си в планината.

Приближени до нея коментират, че се е промени до неузнаваемост. Вероятно забързаният начин на живот вече е омръзнал на Бакалова и тя е решила да забави темпото.

Миската се е отдала на пълен релакс и вече почти не се появява на светски събития. Последно тя беше забелязана на церемонията по връчване на наградите „Жена на десетилетието“.

Впечатление на всички направи, че Бакалова се появи без мъж. Това само потвърждава слуховете, че връзката й с Веско Брадата вече е приключила.

Двамата бяха на крачка от олтара, но бизнесменът избра бившата си съпруга пред моделката. Ивайла Бакалова преживя тежко раздялата с него и вероятно тази драма е в основата на промяната й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар