Наталия Гуркова захапа силиконките

Наталия Гуркова захапа силиконките
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова с втора телевизионна изява след смъртта на съпруга си Джордже Михалевич

В деня на жената Наталия Гуркова даде второто си интервю в национален ефир след смъртта на своя съпруг. Очарователната миска бе гост в предаването „Плюс-минус – Коментарът след новините“.

Тя коментира самочувствието на българските жени, което според нея в скалата е по средата. Според Наталия Гуркова някои от нашите сънароднички имат прекалено ниско, а други прекалено високо самочувствие.

По повод днешния празник, облечената в черно вдовица каза, че българската жена е истински феномен. Тя може да бъде едновременно майка, домакиня и работеща. Според нея е прекрасно, че българката успява да се справи с всичко това.

Наталия Гуркова заяви, че приоритетите в живота на жената се променят с възрастта й. Не е дадено една жена цял живот да бъде само домакиня или само професионалист в дадена област.

На въпрос на водещия за момичетата със силикон, Гуркова отговори, че много от тях приличат на плашила. Тя недоумява откъде се появи модата с неестествения външен вид. Но е убедена, че заслуга за това има балканският ни манталитет.

На въпроса как се справя с мъката, миската отговори, че сили и дава вярата в Бог и нейното семейство. Тя допълни, че е много силен човек.

Гуркова сподели, че се чувства много добре в новото си амплоа и работата на журналист й доставя истинско удоволствие, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар