Доналд Тръмп пак унижи Мелания навръх деня на жената

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп унижи Мелания навръх деня на жената

На Доналд Тръмп не му се отдава да е кавалер от юга и това е. Милиардерът продължава да се държи като типичен тексаски магнат, който приема дори съпругата си като красив аксесоар.

За първи път от 8 години премиерът на Чехия Андрей Бабиш посети Белия дом. Срещата с него обаче не мина без гафове. Още при влизането му в Белия дом, се случи поредната издънка.

Доналд Тръмп и съпругата му Мелания бяха домакини на срещата и излязоха заедно пред резиденцията. Двамата поздравили Бабиш и неговата половинка Моника, след като слезли от лимузината. Тръмп след това е заснет да води Бабиш към Белия дом, а Мелания и Моника оставили на парадния вход, без дори да им обърнат внимание.

Двете дами все пак решили да не правят драма от цялата ситуация. Вместо това се спогледали, усмихнали се и последвали съпрузите си.

Мелания и Доналд не за първи път се оказват в подобна неудобна ситуация. Тръмп и друг път е зарязвал жена си, но най-големият му гаф беше на встъпването му в длъжност. При посрещането от семейство Обама преди две години, той отпраши към резиденцията, без дори да изчака съпругата си Мелания. Новата първа дама бе моментално подкрепена от Мишел и Барак, които оставиха съпруга й сам, а вместо това за първи път нарушиха протокола и придружиха в резиденцията президентшата.

След този жест на подкрепа, Мелания Тръмп не крие симпатиите си към двойката. И винаги когато се срещнат демонстрира близкото си приятелство с тях.

Доналд Тръмп пак сгафи пред Мелания сн. Туитър

Доналд Тръмп пак сгафи пред Мелания сн. Туитър

Поредният акт на пренебрежение на Доналд Тръмп пак бе посрещнат от критики в Туитър. Съпругата му обаче преди време заяви, че отдавна не обръща внимание на подобни неща. Нито на слуховете, че й е изневерявал с различни жени, тъй като е открила, че в брака ги свързват много по-важни неща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар