Мариана Векилска рухна

Мариана Векилска рухна
5 (100%) 1 vote

Мариана Векилска е на ръба на отчаянието

Мариана Векилска се срина. Бившата тв водеща е на ръба на отчаянието и не може да си прости за грешката, която допусна преди 3 месеца. Тя се разкайва горчиво за решението си да напусне бТВ.

Отминалите дни, когато беше сред топ имената в частната медия, очевидно много й липсват. Тя постоянно се рови в старите снимки в архива си и ги споделя в профила си в социалната мрежа.

Бившата тв водеща съжалява, че напусна старата си работа и за това, че емигрира. Причината за депресивното състояние на Мариана Векилска не са условията на живот, които новият работодател й предлага в Белгия. Вече трети месец тя не успява да се впише в екипа на организацията, в която работи.

Мариана Векилска има колеги от цяла Европа, но с никой от тях не намира общ език, пише Марица.бг, позовавайки се на Хот арена.

Бившата тв водеща реши да емигрира не само заради по-високата заплата. Тя напусна работа в момент, в който преживяваше поредната лична драма. Няколко месеца преди това връзката й с Калин Врачански приключи.

Според запознати Векилска била срината от раздялата. Мъката по Врачански е причината тя да си върне предишното тегло. Отчаяната Мариана заряза диетите и започна да се тъпче с лакомства с надеждата, че по този начин ще превъзмогне по-лесно раздялата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар