Вижте какво поиска бременната Меган Маркъл от принц Хари

Вижте какво поиска бременната Меган Маркъл от принц Хари
2 (40%) 1 vote

Бременната Меган Маркъл изтрещя напълно

Бременната Меган Маркъл поиска нещо много странно от мъжа си. Херцогинята заяви, че иска за детето й да грижи човек от мъжки пол. Тя отказва да наемат бавачка жена и настоява, че наследникът им ще бъде обгрижван по-добре от мъж.

Професията детегледач е изключително популярна в САЩ и Меган Маркъл възнамерява да наложи тази американска традиция и в Двореца. Отвъд Океана мъжете, които гледат деца срещу заплащане, са наричани „мани“, а традиционните детегледачки от женски пол – „нани“, съобщава „Сън“.

Изданието припомня, че принцовете Уилям и Хари като деца са имали детегледачка мъжкарана. От Тиги те научили много неща, включително и да ловят риба, пише Марица.бг, позовавайки се на чуждестранното издание.

Приближени до кралското семейство разкриват, че бъдещият татко няма нищо против за наследника му да се грижи мъж. Това може да стане най-рано месец септември. Тогава родителите планират да наемат човек, който да се грижи за детето им. През първите месеци от неговия живот, майка му ще бъде неотлъчно до него.

Принц Хари не отказва нищо на своята любима. Той приема за нормално наемането на мъж вместо детегледачка. Но не е ясно как Кралицата ще приеме тази новина. И дали решението на Меган Маркъл няма да стане причината за напрежение в кралското семейство.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар