Италиански мафиот глезил Николай Банев в затвора

Италиански мафиот глезил Николай Банев в затвора
5 (100%) 1 vote

Николай Банев живял като крал с затвора на Лазурния бряг

Николай Банев сподели преживяванията си в затвора в Ница. В социалната мрежа той написа, че условия в пандиза на Лазурния бряг са в пъти по-добри от тези у нас. Там той делеше една килия с италиански мафиот. Благодарение на дългия му стаж в затвора, Николай Банев си подсигурил екстри, които са само мираж за останалите затворници.

Нашенецът бил настанен в килия, побираща единствено 15 кашона, няколко чанти и три чувала, собственост на италианеца. Но той отстъпил част от „територията“ си на Банев. Италианецът разполагал дори с кафеварка в килията си – придобивка, за която останалите затворници могат само да мечтаят.

Освен това той разполага с няколко вида кафе, френска захар на бучки, различни видове мед и плодови сладка.

Луксозният затворнически живот на Николай Банев продължава точно 40 дни. Той не крие, че животът в затвора на Лазурния бряг е много по-спокоен от този в затворите у нас.

Близо месец Николай Банев разполагаше с телефон в килията си в София. Благодарение на средството за комуникация той често публикуваше в мрежата подробности от затворническия си живот. От тях стана ясно, че родната действителност не понася на свикналия на лукс и разточителство Николай Банев, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар