Дарина Павлова с трогателно послание за Илия Павлов

Дарина Павлова с трогателно послание за Илия Павлов
5 (100%) 1 vote

Дарина Павлова трогна последователите си в мрежата с пост и снимка, посветени на покойния й съпруг

Дарина Павлова трогна мрежата с пост за покойния си съпруг. Трогателните й слова бяха придружени от нейна снимка с Илия Павлов. Повод за поста й стана годишнината от смъртта на мафиота.

Той бе показно убит на 7 март 2003 година. Екшънът се разигра пред офиса на неговата империя „Мултигруп“, намиращ се на столичния булевард „Г. М. Димитров“. Само с един куршум килърът го улучи в сърцето.

Убиецът, който и до днес остава неизвестен, простреля Илия Павлов от разстояние 60 метра.

По повод годишнината от смъртта на съпруга си Дарина Павлова написа в мрежата на английски език, че откакто него го няма в сърцето й има огромна празнина на мястото, където е бил той.

След това вдовицата на шефа на Мултигруп публикува снимка, на която е с него.

И тази година Мадам Мулти не се прибра в България за годишнината от смъртта на любимия си. Откакто овдовя, тя обикаля света. Дарина Павлова промени и визията си до неузнаваемост след кончината на мафиота.

Последователите й в мрежата дори я сравниха с Цеца Величков. Приликата между двете и поразителна. И двете дами имат пластична операция на носа и скулите си. Освен това прекаляват с ботокса и вече са се сдобили с каменни лица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар