Христо Стоичков едва не пребил бившия си зет (Всичко за екшъна)

Христо Стоичков едва не пребил бившия си зет (Всичко за екшъна)
5 (100%) 1 vote

Едва удържали гневния Христо Стоичков

Както вече стана ясно, голямата дъщеря на Христо Стоичков се раздели с бащата на дъщеря си Миа. От няколко месец Мика Стоичкова и Айкут Рамадан не делят общ покрив. Турчинът зарязал щерката на Камата и малката му внучка заради друга жена.

След като бившият футболист научил какво се случва между Мика и Айкут, побеснял. Камата скочил на бой на зет си, научи Хот арена. Мика едва удържала гневния си баща.

Но в крайна сметка помогнали единствено молбите й да остави Айки. Изоставената майка успяла да убеди баща си, че не си струва да си навлича проблеми. Бившият й се разминал само с няколко обиди и ругатни, пише Хот арена, позовавайки се на „Галерия“.

След раздялата на Мика и Айкут, Христо Стоичков е в обтегнати отношения и с родителите на зет си. Те го обвинили, че си е присвоил една от фирмените лимузини. Разгневеният Стоичков им върнал ключовете за возилото и заявил, че повече не желае да ги вижда.

Именно той запозна щерка си с Айкут. Камата от години е приятел с бащата на заможния турчин. Семейството е родом от Шумен, но емигрирало в САЩ преди раждането на Айкут.

Бившият футболист пръв даде благословията си за връзката на щерка си с бившия му зет. Но сега горчиво се разкайва.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар