Ето каква е истината за отношенията на Наталия Гуркова с родителката на Джордже Михалевич

Ето каква е истината за отношенията на Наталия Гуркова с родителката на Джордже Михалевич
5 (100%) 1 vote

Според мълвата Наталия Гуркова е в обтегнати отношения с майката на покойния си съпруг

След смъртта на Джордже Михалевич усилено се заговори, че вдовицата му Наталия Гуркова е в обтегнати отношения с неговата майка. Клюката гласи, че двете дами са в люта война за наследството на диамантения бос. Но истината се оказа коренно различна.

Наталия Гуркова е в прекрасни отношения с майката на покойния си съпруг, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“. Това става ясно от пост на почернената родителка в социалната мрежа. След първия епизод на „Те са“ майката на Джордже поздрави снаха си в мрежата, заявявайки че много я обича и заедно ще успеят. От думите й става ясно, че тя е изключително близка със снаха си и между двете не тлее напрежение.

С първата си поява в ефир след ужасната трагедия, Наталия Гуркова успя да опровергае още един слух. Красавицата даде първото си интервю за „Папараци“. Тя се появи с ефир с ослепителен огромен пръстен, който красеше ръката й вместо брачна халка.

Бижуто с огромния диамант струва най-малко половин милион долара. Това опровергава слуховете, че Наталия Гуркова е останала без пари след смъртта на съпруга си. Според запознати, тя притежава огромна колекция от бижута на стойност 10 милиона долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар