Криско сваля Слави Трифонов от ефир

Криско сваля Слави Трифонов от ефир
5 (100%) 1 vote

Криско се цели в стола на Слави Трифонов

Дружбата между Криско и Слави Трифонов е на път да остане в миналото. Двамата се събраха в името на високия рейтинг и направиха две съвместни парчета. Но амбициозният Криско не се задоволява само с това. Той е хвърлил око на стола на Дългия.

След като учиндолецът доминира в родния ефир в продължение на цели 20 години, сега е ред на Криско да подобри рекорда му. Младият изпълнител е готов на всичко, за да се уреди на работа в телевизията.

Въпреки, че е на турне зад граница и непрекъснато работи по различни музикални проекти, Криско е намерил време и за ново амплоа. Младият изпълнител следва изпитаната схема и се надява много скоро да постигне желания успех. Той води собствен видеовлог.

В първия си влог Криско провокира потребителите да задават въпросите, чиито отговор ги интересува. Певецът обещава лична среща и дискусия с човека, който е предложил най-интересна тема. Той не обещава на феновете си всяка седмица нов влог, но за сметка на това дава обещание, че ще се появява в мрежата при всеки интересен въпрос.

Методът с влоговете вече дава успехи отвъд Океана и направи богати много неизвестни хора. За Криско няма да е трудно да измести Дългия. Още повече, че той не почва от нулата, а вече е достатъчно популярен, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар