Ето защо Азис няма да присъства на сватбата на Цеци Красимирова

Ето защо Азис няма да присъства на сватбата на Цеци Красимирова
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова и Азис никога не са се карали

Както вече стана ясно, Азис няма да присъства на сватбата на Цеци Красимирова. Това сподели самата тя. Бъдещата булка опроверга слуховете, че изпълнителят и колежката й Ивайла Бакалова вече са поканени на сватбата. Тя заяви, че в този ден ще бъде заобиколена само от най-близките си и от хора, които са били до нея през последните години.

Отсъствието на Ивайла Бакалова е напълно разбираемо. Все пак нейната сестра Божидара имаше връзка с бъдещия съпруг на Цеци Красимирова. Истината е, че бъдещата булка никога не е била близка с Ивайла Бакалова. Тя е била приятелка със сестрата на моделката. Но след преместването й в Испания, двете загубили контакт.

Отсъствието на Ивайла Бакалова от сватбата на моделката няма да изненада никого. Но всички са изненадани от отсъствието на Азис. Приближени до моделката споделят, че тя никога не е била близка с него. Двамата просто се познават и имат добри отношения. Те никога не са се карали. Просто Азис не е хората, близки на моделката. Единственият известен българин, който ще присъства като гост на сватбата, е Мариан Кюрпанов. Цеци е изключително близка с него. Двамата се познават от 20 години, но през последните години са неразделни.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар