Юлияна прецаква Росен Плевнелиев

Юлияна прецаква Росен Плевнелиев
5 (100%) 1 vote

Юлияна Плевнелиева не одобрява връзката на бившия си с Деси Банова

Юлияна Плевнелиева и бившият й съпруг са в постоянна битка за любовта и вниманието на сина си Павел. По-големият им син вече е студент е напълно самостоятелен. Но Павел все още е ябълката на раздора между Росен Плевнелиев и бившата му съпруга.

След като преди месец момченцето отиде на почивка с новото семейство на баща си, Юлияна реши да отвърне на удара. Тогава 7-годишният Павел прекара няколко дни с баща си и новата му съпруга в луксозен хотелски комплекс край Банско.

Юлияна решила да сбъдне една от мечтите на наследника си и по този начин да прецака Росен Плевнелиев. Тя заведе сина си на екзотично пътешествие в Шри Ланка. Малкият се забавлява много, тъй като всеки ден е на разходка в джунглата и има възможността да види растителни и животински видове, които е виждал само по телевизията.

Справка показва, че почивките в райската дестинация започват от 2 000 долара на човек. Няма таван на цената, тъй като тя може да набъбне няколко пъти според екстрите, които ще се избере почиващият.

Публична тайна е, че Юлияна не одобрява новата любима на Плевнелиев. Но вече е приела избора му. Това стана ясно от решението й да позволи на Павел да прекара няколко дни с новото семейство на баща си, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар