Наталия Гуркова къта цяло състояние в бижута

Наталия Гуркова къта цяло състояние в бижута
5 (100%) 1 vote

Наталия Гуркова опроверга твърденията, че не е получила наследство от покойния си съпруг

Наталия Гуркова обори твърденията, че е останала без пари. Според мълвата диамантената мафия е оставила миската без наследство. След смъртта на Джордже Михалевич мафиотите притиснали Гуркова за наследството.

Друг слух гласи, че тя няма да вземе и цент от империята на съпруга си, докато не приключи разследването за смъртта. Заради съмненията, че той е бил ликвидиран заради бизнеса си, властите в ЮАР са запорирали всичките му сметки и имоти, докато не се установи техния произход.

Оказа се, че въпросът с наследството не вълнува особено диамантената вдовица. Приживе съпругът я обезпечил до края на дните й. Наталия Гуркова притежава голяма колекция от уникални бижута, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

В ефира на „Папараци“ тя се появи с масивен пръстен. Бижуто с огромен диамант грееше на пръста й вместо брачна халка. Стойността на този пръстен надхвърля половин милион долара. Според запознати, това бижу е само капка в морето.

Колекцията на Наталия Гуркова струва най-малко 10 милиона долара. Твърди се, че съпругът й Джордже не е продавал редките диаманти, а ги подарявал на любимата си. Гуркова пази грижливо колекцията си от бижута в банков трезор, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар