Наталия Гуркова във война с Венета Райкова (Всичко за скандала)

Наталия Гуркова във война с Венета Райкова (Всичко за скандала)
5 (100%) 1 vote

Враждата между Венета Райкова на Наталия Гуркова тлее от 15 години

От 15 години Наталия Гуркова е във вражда с Венета Райкова. Очевидно миската все още не е простила на водещата, въпреки изминалото време.

Началото на скандала между двете дами датира от времето, когато блондинката беше водеща на вече несъществуващато предаване „Горещо“. Тогава тя излъчи репортаж в ефира на Нова тв от село Ябланица, за което твърди, че е родното място на Наталия Гуркова.

Венета Райкова дори показа няколко момичета на възрастта на миската, които твърдят, че са учили с Наталия до седми клас. Водещата показа и плакат с автограф на миската, стоящ на видно място в селска кръчма. Хора от селото заявиха, че плакатът е подписан лично от миската.

След репортажа Наталия Гуркова заяви, че ще съди водещата за нанесени морални щети. Миската е категорична, че е родена в София и е учила само в софийски училища. Тя не отрича, че има връзка със село Ябланица. Диамантената вдовица твърди, че това е родното място на нейните баба и дядо.

Очевидно тя все още не е преглътнала обидата от водещата. Гуркова приела да даде интервю за „Папараци“ при едно условие. Тя пожелала друг да й задава въпросите, вместо водещата. В крайна сметка продуцентите уважиха желанието на Гуркова и на зрители не стана ясно кой й задава въпросите.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар