Ето кой е новият любим на Нора Недкова (Пикантни разкрития)

Ето кой е новият любим на Нора Недкова (Пикантни разкрития)
5 (100%) 1 vote

Нора Недкова лети на крилете на любовта с нов любим

Нора Недкова има нов любовник, гласи актуалната клюка. Тайнственият господин е причината за честите й пътувания зад граница. Блондинката се носи на крилете на любовта с богат турчин. Заради него тя често отскача до Истанбул, където стои поне няколко дни.

Новият любим на моделката е семеен. Но това никак не я притеснява. Заможният турчин е луд по нашенката и пръска луди пари за нея. Въпреки това, той няма намерение да разтрогне брака си и да узакони връзката си с блондинката. Но тази ситуация никак не я притеснява.

Пред дружките си Недкова се хвали, че се чувства много добре с новия си любовник, който не спира да я глези. Тя не пропуска възможността да се похвали и със скъпите подаръци, които получава от него.

Преди дни турчинът я изненадал с чанта на Гучи за 1800 евро. След това й подарил и очила на Люи Вютон на стойност 650 евро.

Преди да срещне него, тя дълго беше сама. Ако се вярва на клюката, бившият на Нора Недкова е Ицо Стоте манекенки.

Друг слух гласи, че блондинката е имала връзка със Слави Трифонов. Миналата пролет тя дори му гостува в неговото имение в Монако. Но връзката им приключи бързо, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар