Ивайла Бакалова не иска да чуе за България

Ивайла Бакалова не иска да чуе за България
5 (100%) 1 vote

Ивайла Бакалова е категорична, че няма да се върне в родината

Ивайла Бакалова, която от години живее и работи в Дубай, не иска да чуе за България. Това става ясно от публикациите й в мрежата.

Преди дни красавицата се прибра в столицата, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“. Не закъсняха слуховете, че тя е решила да се установи постоянно в родината. Но това се оказа поредната клюка.

Истината е, че Ивайла Бакалова се е прибрала заради наградите „Жена на десетилетието“. Тя се появи на церемонията без мъж, което потвърди слуховете, че не е обвързана. Миската преживя драматична раздяла с ресторантьора Веско Брадата. Двамата бяха на крачка от венчилото. Но бизнесменът избра бившата си съпруга пред Бакалова и връзката им бързо приключи.

Приближени до миската разкриват, че тя не желае да чуе за България и е категорична, че няма да се върне никога тук. Варненката дори кани приятелите си на гости в Дубай, уверявайки ги, че там е много хубаво.

По време на престоя си в родината тя отправи покана за гостуване към Иван и неговата съпруга Ирина.

В последните дни името на миската се оказа замесено в още един скандал. В медиите се появи информация, че тя ще присъства на сватба на Цеци Бакалова. Но бъдещата младоженка опроверга тези твърдения, заявявайки че в този ден ще сподели щастието си само с важните за нея хора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар